A játék születése

Vajon hogyan születik egy párkapcsolati társasjáték?

Egy megérzéssel, ötlettel, vagy sugallattal született meg a gondolat körülbelül kilenc évvel ezelőtt.

Abban az időben kezdtek elterjedni az okostelefonok. Egyre több gyerek kapott a kezébe ilyen eszközt. A telefonnal viszont együtt járt az instant tartalom, akkor még szűretlenül. Ezt azt jelentette, hogy az internet tele volt olyan képekkel, videókkal, amit nem gyermekeknek szántak. Egyszer egy baráti beszélgetés közben merült fel bennem a gondolat, hogy hogyan lesz egészséges, intim párkapcsolata az olyan gyereknek, fiatal felnőttnek, aki ezen szocializálódik.

A játék hullámai
A kép forrása: Pixabay

Itt fogalmazódott meg bennem a játék alapgondolata.

Akkor még nem rendelkeztem kellő tapasztalattal, bölcsességgel ahhoz, hogy létrejöhessen a játék. Hiába voltam már több, mint tíz éve feleség és anya, vagy akár programozó matematikusként multicéget a csúcson otthagyó üzletasszony, nem éreztem, hogy nőként kiteljesedtem. Az igazi intimitás megéléséhez még évekre volt szükségem. Rájöttem, hogy mindig is az emberi cselekedetek mozgatórugói érdekeltek a legjobban, ezért, ilyen irányban tovább képeztem magam. Az eltelt évek alatt megértettem, hogy a hitelesség önazonosságot takar.

Kezdetben a játék célja egészen más volt. Csak a friss szerelmeseknek nyújtott volna segítséget.

Időközben a saját megéléseim rávezettek arra, hogy a játék célját újrafogalmazzam. Világossá vált, hogy ez a játék többről kell, hogy szóljon, minthogy a friss szerelmespár felfedezze a testi örömöket. Kiderült, hogy játékos muníciót tud nyújtani még 20-30 év házasságban eltöltött év után is! Megalapozza az intimitást és megszilárdítja azt.

Játékra és élménygyűjtésre fel!
Nyárády Zsuzsanna

kép a készítőről

Kiknek köszönhetem a segítséget?

Elsősorban a grafikusomnak, aki hihetetlen gyorsan rámhangolódott és sikeresen megrajzolta, használta az általam elképzelt formákat, színeket, szimbólunokat.

Elérhetősége:
ZOLTAY SZONJA
szonja.zoltay@gmail.com

Veresegyház írónőjének a szövegeim lektorálását!

Elérhetősége:
IMRE HILDA
Szerzői oldala
Írásai
Nyomtatásban megjelent könyve: A cipősdoboz

Továbbá köszönet a családomnak és a barátaimnak a sokszor jókor jövő útmutatásért!

Köszönöm
Dénesné Szász Gyöngyvér,
Móricz Katalin,
Kerekes Andrea,
Kárász Katalin
a segítséget!