Idézetek – rólunk, vagy a szerelemről

Ölellek, olyan szorosan, amennyire csak bírlak, szeretlek, amennyire csak tudlak, és te is szeretsz, egész testedből, teljes lelkedből, a legtisztábban – és mégis vágyódunk egymásra, mintha messze lennénk, és sohasem tudunk egymással jóllakni… Az a felkavaró ebben az élményben, hogy nincs “beteljesülés”… Halandók vagyunk, az a baj! És ez egy halhatatlan érzés. És ezért mindig azt érezzük, hogy elveszthető.

Müller Péter

Érdekes játék. Minél többet játszol vele, annál jobban élvezed!

K. J.

Valaki felhívta a Mester figyelmét arra, hogy az egyik szexlap példányszáma mennyire megnőtt.
– Nagy kár! – mondta a Mester. – A Szexről, mint Valóságról azt lehet mondani, hogy minél többet olvas az ember róla, annál kevésbé tudja.
Később még hozzátette:
– S annál kevésbé élvezi.

Antony de Mello

Megvettem a lányomnak karácsonyra. Kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá.

D. S.

Az emberek minden kapcsolata a világgal az öt érzéken keresztül történik. (…) Nem számít, hogy a szex erejében a bölcsességet vagy a gyönyört keresed: az élmény így is, úgy is mindig teljes lesz. Mert ez az egyetlen olyan emberi tevékenység, amely egyszerre érinti – vagy legalábbis kellene, hogy érintse – mind az öt érzéket.

Paolo Coelho

Az extázisban nincs humor, a csókban, ha szenvedélyes, nincs már mosoly, és a valódi gyönyörben nincs nevetés. Az igazi szerelem (…): misztérium. Beavatás. Nem lehet elviccelni.

Müller Péter

Rating: 5 out of 5.

Minden ertékes véleményt és hozzászólást megosztunk. Azokat, amelyekből más is tanulhat, ihletet meríthet.