Intimitás páros felnőttjáték – ajándékkal a készlet erejéig

(5 vásárlói értékelés)

11 990,00 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Intimitás

Az Intimitás játék egy játékos eszköz azok számára, akik az igazit keresik, vagy már megtalálták őt és hosszútávra terveznek. Segít közel kerülni a párodhoz, segít abban, hogy megnyíljon neked és te is őneki. Emeld te is művészi szintre a szerelmi életedet!

Egy jó zeneszámban, szimfóniában minden hangnak a tökéletes helyén kell szólnia ahhoz, hogy a mű élvezetes legyen és érzéki flowt okozzon. Ilyen a szex is. Az egymásra hangolt szerelmes együttlét az egyik legfelemelőbb és legteljesebb élmény.  Miért is ne élhetnék ezt meg sokan a játék segítségével?

Intimitás - játéktábla
Játéktábla

 Az Intimitás egyszerű útmutatóval játszható előjáték a szó szoros értelmében. A játék célja a spirális pálya legbelső mezőjére való eljutás, az összeolvadás. Nincs nyertes és vesztes. Ha a pár idáig eljutott, akkor a folytatás csakis jó lehet. Természetesen bármikor abbahagyható, ha mindkét fél úgy érzi, hogy eljött a végjáték ideje. Az egymással eltöltött idő a másiknak való örömszerzésre irányul, nem a saját mámor a cél. Az csak velejárója, következménye lesz a játéknak. Előfordulhat, hogy nem is várt mértékben megugrik ilyenkor az együttlét minősége.

Kép a játéktábláról
Visszajelző mező

Úgy érdemes nekifogni a játéknak, ha van rá idő. A hétköznapi rutinban az emberek jórésze úgy éli meg az együttlétet, és sajnos azt is csak jóesetben, hogy az elragadtatott állapot néhány pillanatnál nem tart tovább. Ezzel a játékkal fejleszteni lehet a szenzitivitást. Időt kell szánni arra, hogy igazán ráhangolódunk a párunkra, megadjuk azt, ami számára a legjobb, és átérezzük ugyanezt cserébe.

A játékról

Nincsenek tehát kártyák, nincsenek kérdések, amire válaszolni kell. Van egy útmutató, amely vezeti a játékosokat, természetesen ettől el is lehet térni egy idő után. A páron múlik és a képzelőerőn, hogy hogyan és miként járják be a spirális pályát. A lényeg mindig az, hogy a végeredmény egyformán extatikus legyen mindkét félnek. Igazán fontos alapköve egy kapcsolatnak, hogy egy nő visszaigazolja párja férfiasságát!

Intimitás játék doboz alja
Intimitás játék doboz alja

Az Intimitást nem lehet kijátszani, mint egy kérdésfeltevéses kártyajátékot, nem lehet kétszer ugyanúgy lejátszani. Ámde minden játszma után tapasztaltabb lesz az ember tőle. Magabiztosabb lesz a partneréhez való viszonyulása, sőt, saját testi tudatossága is bővül.

Nem az a fajta játék, ami képi, vagy verbális ingereken keresztül indítja be a megfelelő hormonokat. Sokkal inkább olyan, ami két ember kapcsolódását irányítja oly módon, hogy képesek legyenek egymást eljuttatni oda, ahol már nem kellenek, nincsenek külső ingerek, csak két egymásra talált test, lélek.

Éld meg te is az intimitást!

Egy párkapcsolat, ha évekre tervezik, befektetés. Nincs felelelőbb egy jó kapcsolatnál, nincs is rombolóbb egy elváró, követelőző viszonynál. Ha viszont az alapok rendben vannak, akkor könnyű építkezni rá. Az intimitás ezeken az alapokon nyugvó palota, melyben tejben-vajban fürösztött király és királynő minden ember, aki felépítette azt. Ehhez az építkezéshez nyújt segítséget a játék.

A játék használatához időközönként segítséget, tippeket, új útmutatókat adunk az Elolvasom oldalon.

A világ felgyorsult körülöttünk. Nem is kis mértékben. De a tudatunk, az érzeteink ezt a tempót nem viselik. Nem tudják követni. Nem is kell nekik. Ne várjuk hát azt sem, hogy a testünk olyan gyorsan tudjon reagálni ingerekre, amint azt filmekben láthatjuk. Testi tudatosságunk csak lassan, fokozatosan fejleszthető, megadva a kellő időt az érzések megélésére és feldolgozására.
Erre született ez a játék. Ezért nincsenek benne kellékek. Nincs kényszerítő külső hatás. Csak két ember és az érzékek próbája. Próbáld ki!

Készleten

Ha tetszett, kérlek, oszd meg az ismerősökkel is!

Leírás

Intimitás - játékdoboztábla
Intimitás Játék

Felnőtt társasjáték 

A  megrendelt csomagokhoz a készlet erejéig ajándék illatpárnát is csomagolunk, hogy a rózsa és a fenyő illata teljessé varázsolja az élményt.

Tedd próbára kapcsolatod ezzel a táblajátékkal!

Mennyira sikerül párodra figyelned? Ismered-e az erogén zónáit? Tudod-e, hogy mi okoz neki örömet? Ha kedved van hozzá, ezzel a játékkal  játszva ezekre a kérdésekre válaszokat kapsz.  Hidd el, neked is érdekes tapasztalat lesz! Olyan érzésekkel is találkozhatsz, amelyeket eddig nem ismertél.

Vedd elő a beleérző tehetséged, a kreativitásod, a játékosságod és a humorod!

Annyi van mindből, ami ehhez a játékhoz elég lesz. Nem kell törekedned, hogy a végére érj a játéknak! Bármikor abbahagyhatod, amikor elérkezett a végjáték ideje! Érezni fogjátok! A doboz mérete: 30,5cm x 23,5 cm x 6cm.  A tábla A3-as méretű, 30cm x 42cm-es. Könnyen el lehet helyezni ágy melletti asztalkán, vagy akár az ágy szélén is. A doboz tartalma: a tábla, a bábuk és a játékszabály füzete + ajándék illatpárna (limitált kiadás).

Sohasem vásároltál még 18+-os játékot?

Társasjátékot viszont biztosan igen! Ne riasszon meg a szám a játékon! Nem kell, hogy a polc legmélyére told, nem kell fiókban rejtegetned, sőt! A gyermekeidnek is meg lehet mutatni, nincsen benne semmi takargatnivaló. Inkább alkalmat ad a nyílt beszélgetésre! Hidd el, erre van igazán nagy szükség! Akár barátokkal, akár a gyermekekkel!

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 32 × 28 × 7 cm

Intimitás páros felnőttjáték – ajándékkal a készlet erejéig termékről 5 értékelés

 1. A.Gy.

  Nem értünk a végére! Játszani fogunk még vele, az biztos!

  • admin

   Kedves hozzászólónk!
   Köszönjük szépen az értékes hozzászólást!
   A játéknak célja a legbelső mezőre való eljutás, de sohasem baj, ha a végjáték előbb következik be, semint a bábuk ott tartanának a tábla közepén! A lényeg az együtt töltött idő, az egymásra irányuló figyelem! : )
   Ebből adódjon minél több!

 2. Joe

  Ennyi időt rég nem szántunk egymásra. Megérte!

  • admin

   Kedves Joe!
   Köszönjük szépen a visszajelzést! További sok intim együtt töltött minőségi pillanatot, percet, órát kívánunk!

 3. Csaba

 4. Andi

  Köszönjük az időt. Ez a játék visszahozta a felfedezés örömét,a nevetést, a hosszú öleléseket. Azt gondolnánk,hogy megy ez társasjáték nélkül is, biztos vannak akiknek igen,csak idővel leszokunk róla. Rohanunk még az együttléteinkben is.

  • admin

   Köszönöm szépen az értékes visszajelzést!

 5. Kerekes György

  Komoly de felemelő szembesítés avval, milyennek is kellene lenni az együtt töltött időnek.

  • admin

   A minőségi idő meghatározó tényező, valóban! Köszönöm szépen!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.