-18%

Intimitás páros felnőttjáték – ajándékkal a készlet erejéig

(5 vásárlói értékelés)

13 999,00 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Készleten

Leírás

 

Az Intimitás játékról:

Táblajáték, mely ráhangol az együttlétre.

Előjáték, amivel sikerül egy hullámhosszra kerülni. Tanulni egymás testét, egymás érzeteit, együtt megélni a végtelent. Nincsenek kártyák, nincsenek kérdések. Többféle játékból lehet választani. Az egészen könnyű három lépéses játéktól, az órákig játszható partiig bármi lehetséges.

Nincs külső kényszerítő körülmény, az van a játékban, amit a játékosok beletesznek. Amit nyernek vele az a testi tudatosság, ön- és párismeret, melynek elmélyülésével elérhető az az extatikus együttlét, amelyben feloldódnak a korlátok, és megélhető a végtelen, az egység. Egy olyan meghitt, intim kapocs kialakulása két ember között, mely már nem az elvárások korlátai között vergődik. Nem az ösztönök kielégítésére hajt, hanem minden egyes együttlét, a megélhető legnagyobb extázis a testnek, és a végtelen az érzéseknek, a léleknek.

A doboz mérete: 30,5cm x 23,5 cm x 6cm.  A tábla A3-as méretű, 30cm x 42cm-es. Könnyen el lehet helyezni ágy melletti asztalkán, vagy akár az ágy szélén is. A doboz tartalma: a tábla, a bábuk és a játékszabály füzete + ajándék illatpárna (limitált kiadás).

A megrendelt csomagokhoz a készlet erejéig ajándék illatpárnát is csomagolunk, hogy a rózsa és a fenyő illata teljessé varázsolja az élményt. Cseppents rá a saját illatodból, teremts meghitt hangulatot. Csak lazán! Szóljon most ez kettőtökről! 

Olvass tovább a játékról! Kattints a logóra!

További információk

Tömeg 0,850 kg
Méretek 40 × 25 × 8 cm

Intimitás páros felnőttjáték – ajándékkal a készlet erejéig termékről 5 értékelés

 1. A.Gy.

  Nem értünk a végére! Játszani fogunk még vele, az biztos!

  • admin

   Kedves hozzászólónk!
   Köszönjük szépen az értékes hozzászólást!
   A játéknak célja a legbelső mezőre való eljutás, de sohasem baj, ha a végjáték előbb következik be, semint a bábuk ott tartanának a tábla közepén! A lényeg az együtt töltött idő, az egymásra irányuló figyelem! : )
   Ebből adódjon minél több!

 2. Joe

  Ennyi időt rég nem szántunk egymásra. Megérte!

  • admin

   Kedves Joe!
   Köszönjük szépen a visszajelzést! További sok intim együtt töltött minőségi pillanatot, percet, órát kívánunk!

 3. Csaba

 4. Andi

  Köszönjük az időt. Ez a játék visszahozta a felfedezés örömét,a nevetést, a hosszú öleléseket. Azt gondolnánk,hogy megy ez társasjáték nélkül is, biztos vannak akiknek igen,csak idővel leszokunk róla. Rohanunk még az együttléteinkben is.

  • admin

   Köszönöm szépen az értékes visszajelzést!

 5. Kerekes György

  Komoly de felemelő szembesítés avval, milyennek is kellene lenni az együtt töltött időnek.

  • admin

   A minőségi idő meghatározó tényező, valóban! Köszönöm szépen!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.