4 rövid játékprogram

Szeretnéd, ha néhány perc párodra fordított idő minőségi ugrást jelentene kettőtök viszonyában?
Rövid játékszabályainkkal élezzétek a vidám, meghitt perceket!

Egyszerű, ám mégsem magától értetődő játékszabályok, melyek segítségével egyszerűen, játékosan közelítheted meg a párodat. Képzeld el magad, amint játszol! Olyasmiket közölhetsz a játék segítségével szerettednek, és olyan dolgokat tudhatsz meg a partneredről, amikről esetleg nehezen beszélsz. Így viszont magától értetődően terelődik rá a szó.

Páros emelkedés:

Csak a kezdőmezők feladatait hajtsátok végre: 5 perc szembenézés, 5 perc ölelés szívtől szívig, 5 perc csók.

 

4 rövid játék
4 rövid játék
4 rövid játék
4 rövid játék

4 lépéses gyönyörűség:

Járjátok végig a játékban lévő köröket szabadon választott mezőkön. Ne dobókockával döntsétek el, hogy melyik testrészt szemlélje, tapintsa vagy csókolja partneretek, hanem válasszatok teljesen szabadon! A feladatokat körönként felváltva, vagy egymás után végezhetitek.

– Melyik az a testrész, amiről beszéljen a párom? Melyiket simogassa, kényeztesse az ajkaival? -Helyezzétek rá a bábukat, és élvezzétek, amint párotok lehozza nektek a csillagokat!

Körönként egy-egy, vagy akár több mezőt is választhattok.

Egy körös élvezet:

Járjatok végig egy kört a dobókocka segítségével, de döntsetek arról, hogy az adott testrésszel hogyan bánjon a partner. Beszéljen róla, simogassa, csókolja, vagy vesse bele magát a kényeztetésbe, minden lehetőséget kihasználva? Ne féljetek vezetni a mozdulatait, ha lehetőséget láttok rá! A kényeztetést feladatonként felváltva végezhetitek, vagy akár úgy is, hogy valaki végigjárja a kört, majd utána a partner következik.

4 rövid játék
4 rövid játék
4 rövid játék
4 rövid játék

Szabad elragadtatás:

Ebben a játékvariációban nincs megkötés. Találjatok ki magatoknak kényeztetést, és helyezzétek bábuitokat a tábla megfelelő mezőire. 

-Hogy hány lépésben? A feladatokat milyen sorrendben végezve? –

 Határozzátok meg ti magatok előre, vagy csak hagyatkozzatok az időre, az érzetekre, a sodrásra! Figyeljétek meg, milyen testrészek kényeztetését kedveli a párotok, de az is érdekes lehet, hogy ti hogyan élvezitek a kényeztetést! Ha nem ragaszkodtok mereven a megszokotthoz, ebben a játékban történhetnek a legnagyobb csodák!

Leave a Reply